Hassmann Group a.s. - uvod

HASSMANN Group s.r.o.

Společnost HASSMANN Group s.r.o. sídlí na Severní Moravě, v Salisově, poblíž města Zlatých Hor. Společnosti skupiny mají mezinárodní působnost a celkem přímo zaměstnávají téměř 100 vysoce kvalifikovaných pracovníků. Zatímco obchodní oblasti skupiny jsou vzájemně propojeny, pokrývají také různorodou skupinu odvětví. Výsledkem této diverzifikace je silná finanční platforma, která posiluje udržitelnost skupiny a podporuje budoucí rozvoj.

Ondrstroj Engineering, s.r.o.

Ondrstroj Engineering, s.r.o.

Společnost nově vyhledává obchodní případy, uzavírá smlouvy s koncovými zákazníky, objednává výrobu (u Ondřejovické strojírny ale i u jiných subjektů mimo holding), nakupuje materiál, poskytuje poprodejní servis – na všechny aktivity si najímá zaměstnance ze společnosti Ondřejovická strojírna.
Ondřejovická strojírna a.s.

Ondřejovická strojírna a.s.

Tato společnost je nově pouze výrobní, zaměstnává výrobní i technicko-hospodářské pracovníky, drží certifikace a část výrobních technologií. Závod vznikl v roce 1899 pod firmou Hassmann a syn. Od provopočátku zde byla zavedena strojírenská výroba postupně zaměřená na kamenické stroje, na stroje na opracování dřeva,  zařízení pro lihovary, ruční čerpadla a turbíny vodních elektráren. Po v ... (více)
ONDRSTROJ Controlling s.r.o.

ONDRSTROJ Controlling s.r.o.

Tato společnost zajišťuje dohled nad ekonomickým fungováním společností ve skupině ONDRSTROJ. Analyzuje náklady, optimalizuje cash-flow v rámci skupiny ONDRSTROJ a kontroluje efektivitu nakládání s prostředky.
ONDRSTROJ Servis s.r.o.

ONDRSTROJ Servis s.r.o.

Zajišťuje platební styk pro vybrané společnosti skupiny ONDRSTROJ, zajišťuje řádné plnění daňových a poplatkových povinností. Zároveň tato společnost provádí úhrady mezd zaměstnanců vybraných společností skupiny ONDRSTROJ.
Aktuality
0%
Vánoční svátky

Vánoční svátky

18.12.2023 | Engineering | Ondřejovická strojírna |
Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás informovali, že od 21.12.2023 - 2.1.2024 bude naše firma z důvodu vánočních svátků uzavřena.   Těšíme se na další spolupráci v novém roce.  
HTRI Software

HTRI Software

01.12.2023 | Engineering | Ondřejovická strojírna |
Od 1.12.2023 je ONDRSTROJ ENGINEERING s.r.o. majitelem licence HTRI softwaru. HTRI je předním světovým dodavatelem softwaru pro výpočty, simulace a vizualizace přenosu tepla v tepelných výměnících. Produkt naše společnost používá pro přesné procesní návrhy výměníků do chemického, petrochemického a energetického průmyslu.
DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE OS

DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE OS

20.11.2023 | Ondřejovická strojírna |
Naše společnost v posledních měsících prochází digitální transformací. Projekt má hned několik pilířů, které pomůžou s přerodem na digitální podnik 21. století. Prvním pilířem je Manažerský informační systém, který je šitý přímo na míru naší výrobě a díky tomu dojde k zefektivnění výroby, lepšímu a rychlejšímu přenosu informací v rámci firmy i vůči zákazníkům z celého světa. Druhým pilí ... (více)
IDC Future Enterprise Awards

IDC Future Enterprise Awards

20.10.2023 | Engineering | Ondřejovická strojírna |
Skvělé zprávy z historicky prvního ročníku soutěže IDC! V předchozím článku jsme zmínili, že nás porota soutěže IDC Future Enterprise Awards navrhla na speciální ocenění v soutěži Hospodářských novin. Náš projekt Digitalizace ONDRSTROJ se v této soutěži umístil na krásném 2. místě!  Oficiálního vyhlášení, které probíhalo 12.10.2023 v Praze, se zúčastnili zástupci OS – Dita Hricová a I ... (více)
IDC Future Enterprise Awards

IDC Future Enterprise Awards

18.09.2023 | Ondřejovická strojírna |
Po úspěšném DIGIWORKSHOPu v naší firmě (kde jsme řešili s ostatními firmami digitalizaci) jsme byli nominování IC Olomouckého kraje do soutěže IDC Future Enterprise Awards. V této soutěži jsme byli zařazeni rovnou do dvou kategorií. V obou kategoriích (Best in Future of Digital Infrastructure a Digital Leader of the Year) jsme se umístili těsně za stupni vítězů - tedy n ... (více)